Axalta is not resposible for content you are about to view

Standox worldwide

Standox Country Sites
Repanet

Standox worldwide |

Afișează selector limbă Afișează căutare Afișează meniu

Viitorul este în mâinile dumneavoastră.

Gestionarea digitală a culorii cu noul Standowin iQ Cloud.

Standowin iQ Cloud este cea mai scurtă cale către digitalizare.

De la identificarea culorii la mixare, toate pot fi facute doar cu ajutorul Standowin iQ Cloud, fără a fi necesar un PC. Veți obține întotdeuna potrivirea perfectă a culorii, datorită unei baze de date accesibilă prin internet cu peste 200,000 de formule mereu actualizate. În plus, veți obține și o serie de rapoarte referitoare la indicii esențiali de performanță ai afacerii dumneavoastră.

Pășiți în viitorul digital.

Puteți alege singur rapiditatea implementării noilor tehnologii.

Programele Standox de gestionare digitală a culorii permit ca trecerea să fie făcută pas cu pas.

Avantajele utilizării Standowin iQ Cloud:

  • Utilizarea fara cablu: datorită conectivității wireless
  • Fără PC: Pentru obținerea formulelor de culoare nu mai este necesară utilizarea unui PC, baza de date putând fi accesată prin internet. Programul ruleză în cloud, si poate fi accesat cu un web-browser.
  • Mobilitate completă: Toate comenzile pot fi transmise cu ajutorul dispozitivelor mobile cum ar fi smartphone-urile sau tabletele la o balanță conectată la internet, și astfel mixarea se poate face imediat.
  • Instalare fară întreținere: Nu mai este necesară actualizarea sistemului sau crearea copiilor de rezervă, aceste procese având loc automat în cloud

Mobilitate totală.

Echipa dumneavoastră poate accesa Standowin iQ Cloud de oriunde folosind orice dispozitiv ce dispune de un browser web. Astfel fiecare își poate desfașura activitatea din orice loc, fie că este în birou, în spațiul de mixare sau în stația de pregătire.

Pe scurt, sistemul pentru gestionarea culorii oferit de Axalta permite clienților Standox să-și desfășoare activitatea mai bine și mai eficient, fiind în același timp mult mai ușor de utilizat.